Известие

Collapse
No announcement yet.

Малко инфо за смяна на съединител ако може

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Малко инфо за смяна на съединител ако може

Значи днеска си оставих колата за смяна на съединител, и човека каза, че трябвало цялото магаре да се свали, т.е. целия агрегат да падне, което включвало разкачане на почти всичко, включително изпускане на фреона . Човека е доста съвестен, не го нападайте ако не прав, но италиянските автомобили не са му първа специалност. Та наистина ли така се случва цялата работа, или има начин без да се сваля целия двигател
    166, 2.4 JTD'00

Абе аз питах приятел които е доста свестен майстор, и той каза , че наистина магарето пада, но двигателя се подпира на място със стоики върху греда напречно на канала....
    sigpic166 TS 2.0 1999 ГИ

Comment

Първоначално публикувано от qpwo Покажи съобщение
      Абе аз питах приятел които е доста свестен майстор, и той каза , че наистина магарето пада, но двигателя се подпира на място със стоики върху греда напречно на канала....
      Изобщо не е нужно да пада кутията на земята Само и се прави място и се дръпва настрани
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
        Изобщо не е нужно да пада кутията на земята Само и се прави място и се дръпва настрани
        Ако не е тайна, това място получава ли се без да пада магарето?
        166, 2.4 JTD'00

Comment

Стана ми интересно има ли нещо общо с фреона ?
          Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

И тук има майстори-фенове на Фолксваген,но преобладават тия дето са фенове на Опел.Няма да се изненадам ако му каже,че и задната седалка трябва да се свали....Кутията не е ли като на Капа и 164?
            Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
              И тук има майстори-фенове на Фолксваген,но преобладават тия дето са фенове на Опел.Няма да се изненадам ако му каже,че и задната седалка трябва да се свали....Кутията не е ли като на Капа и 164?
              Отивам да си взема колата от въпросния майстор . Другате ще се потдържа моя италиянски "боклук"
              Last edited by Chimev; d.m.y г., 11:16.
              166, 2.4 JTD'00

Comment

166, 2.4 JTD'00

Comment

Първоначално публикувано от leketo84 Покажи съобщение
                  Първоначално публикувано от virusalfa Покажи съобщение
                  ...Няма да се изненадам ако му каже,че и задната седалка трябва да се свали......
                  И фреона, и антифриза се източват, а нафтата от резервоара се хвърля в канала, след което се сваля резервната гума и ауспуха.
                  Alfa Romeo 166 2.4 JTD
                  Блог за работа и кариера

sigpic

Comment

Ми незнам кво имаш предвид ма като ти гледам въпроса и ти май незнаеш
                    sigpic
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Ми незнам кво имаш предвид ма като ти гледам въпроса и ти май незнаеш
                      Значи като ми сменяха съединителя беше студено времето и след време се наложи да ползвам климатика и се оказа че трябва да ми се долее фреон , а колегата в първия пост пита дали се изпуска и затова ги свързах нещата , но май се заблуждавам !
                      Alfa Romeo is a wonderful way of life!

Comment

Значи като ми сменяха съединителя беше студено времето и след време се наложи да ползвам климатика и се оказа че трябва да ми се долее фреон , а колегата в първия пост пита дали се изпуска и затова ги свързах нещата , но май се заблуждавам !
                        Много се заблуждаваш - ако при свалянето на кутията счупят тръба на климатика тя винаги ще изпуска и само едно допълване няма да оправи нещата
                        sigpic

Comment

Човека имаше в предвид, че бях писал в началото, че въпросния майстор искаше да ми откачи целия агрегат, включително да изпусне фреона, та затова пита. Ами ако и ти си сменял съединител при такъв майстор, дето принципно италиянски боклуци не оправя нищо чудно и да си останал без фреон
                          166, 2.4 JTD'00

Comment

Абе по-добре е да не се учат върху твоята кола, даже и да е съвестен човека като не се е занимавал си я вземай докато не е станало късно.

Първоначално публикувано от Коки Покажи съобщение
                            И фреона, и антифриза се източват, а нафтата от резервоара се хвърля в канала, след което се сваля резервната гума и ауспуха.
                            Само дето пропусна течността за чистачките, остане ли неизточена ще вземе да стане белята
                            146 1.6 TS '00
                            156 2.4 JTD '01

Comment

Първоначално публикувано от Chimev Покажи съобщение
                              Човека имаше в предвид, че бях писал в началото, че въпросния майстор искаше да ми откачи целия агрегат, включително да изпусне фреона, та затова пита. Ами ако и ти си сменял съединител при такъв майстор, дето принципно италиянски боклуци не оправя нищо чудно и да си останал без фреон
                              Важното е парите да съ врътат...
                              Аlfa 164 Super 2.5TD

Comment

Working...
                              X